Заради пандемията от коронавирус целия свят се промени. COVID-19 „удари“ дори и образованието. Всички ученици спряха да посещавам школата и минаха на дигитално обучение.

Може да се каже, че най-ощетени от пандемията се оказаха абитуриентите. Всички знаят колко вълнуващ и очакван е абитуриентският бал за всеки – без значение дали е момче или момиче.

Хората, преживели този момент, и до ден днешен пазят спомени за този незабравим ден. Е, понякога те са добри, друг път лоши, а се случва и да няма такива заради голямото количество алкохол, което е било употребено в абитуриентския ден

Освен спиртните напитки всички се вълнуват от самото празненство, луксозните банкетни зали, лимузини и дискотеки до сутринта. Като че ли на заден план остава факта, че завършването слага край на цял един период от живота на даден човек.

И въпреки, че всички призовават завършващите да отложат абитуриентските си балове заради опасността от разпространение на коронавирус, мнозина ученици все пак решиха да отпразнуват завършването си с пищни тържества.

Безспорно момичетата са най-развълнувани. Те треперят за тоалета, грима, прическата, високите токове, маникюра, аксесоарите и какво ли още не.

Много ученички са невъобразимо красиви в абитуриентския ден, но нека си признаем – има и такива, които изглеждат просто потресаващо. То е кич, шарения, голотия… направо ужас!

От jenata.blitz.bg попаднаха на редица скандални фотоси, уловили най-зле изглеждащите абитуриентки. Те успяха да потресат мрежата с външния си вид.

Но ако искате да видите фотосите, уловили скандално изглеждащите абитуриентки, то посетете jenata.blitz.bg