При извършване на ремонтни дейности, по време на генерално почистване или просто при промяна на интериорния дизайн понякога се налага да местите тежките и обемисти мебели из апартамента.

Жена попита как да отвори този шкаф с чинии! Отговорите са покъртителни!

Освен това, ако става въпрос за дребни предмети, тогава обикновено проблеми не възникват.

Но ако е необходимо да пренаредите например тежък шкаф или стелаж, веднага възниква въпросът: „Как е най-лесно да го преместите и да не повредите подовата настилка?“.

Е, от jenata.blitz.bg имат чудесна новина. Ще разгледат отговора на този въпрос по-долу. При това в снимки.

Мъж тръгна да ремонтира стационарен телефон в новия си апартамент, но щом го отвори намери нещо потресаващо! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но как да преместим шкаф, пълен с какив ли не тежки неща?

На пръв поглед може да изглежда глупаво начинание. Трудно е да преместите пълен шкаф, пък и подовото покритие може да се надраска при движението му.

Даниел си взе малък апартамент, но щом отвори тайника в пода изпадна в ужас! Откри нещо страховито, а после… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но това не е така. Има много прост начин, който е помогнал повече от веднъж в подобни ситуации. 

Плюсовете са че не трябва да разчиствате всичките неща от него. Освен това няма да има нужда от куп яки мъже, които да го вдигат и носят из стаята.

Но какъв е невероятният трик ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки за това как точно да стане това