Наближава един от най-големите християнски празници - Великден. А тази година веднага след него иде Гергьовден. 

И тъй като и на двата празника на трапезата задължително трябва да има агнешко, ви предлагаме една рецепта за вкусни ребърца, задушени с лук. 

Шеф готвачи разкриха рецептите си за перфектното агнешко за Великден СНИМКИ

Има няколко начина за приготвяне на агнешки ребра, но по-добър от бавното готвене едва ли може да се намери. При този процес месото се задушава толкова добре, че буквално пада от костта.

Ястието ще се превърне в истински акцент на семейната вечеря и всички ще го харесат. Страхотно върви с див ориз или зеленчукова гарнитура. 

Как да си приготвите това лакомство, в което ще се влюбят и малки, и големи, вижте в jenata.blitz.bg.