Пържените пилешки гърди са едно от най-популярните ястия както в празничното, така и в ежедневното меню. Често обаче се оказват прекалено сухи или твърди.

Опитен готвач и кулинарен блогър разказа как да избегнете това и да приготвите идеалното ястие, на което вие и вашите близки определено ще се насладите.

Задушени тиквички с пилешко - нереална вкусотия

"Голяма част от пилешки гърди са по-дебели от едната страна и по-тънки от другата. Затова и месото често се готви неравномерно", обяснява готвачът и блогър Ахмад Алзахаби, чийто кулинарен акаунт в TikTok се радва на 6 милиона последователи.

С какво малко трикче пилешките гърди винаги ще стават сочни и равномерно изпържени, вижте в jenata.blitz.bg.