Модата се променя с невероятна скорост. Все пак изглежда, вчера жените се побъркваха по  дългата коса и утре на мода вече е боб-каре.

Същата е ситуацията с бретона: миналата година, жени не му обръщаха толкова внимание, но тази година той отново е в тенденция.

Сега ще ви разкажем, кои бретони ще бъдат модерни тази година.

Модерни прически с бретон 2018

Прави бретони

За да бъдем честни, правите бретони никога не са излизали от мода. Просто това не е ясно за всеки. Такава прическа е идеална за овално лице, но не приляга на собствениците на квадратно лице. Несъмнено такава прическа ще даде на твоето лице пламък и мистерия.

Правите бретони успешно разпределят очите, което ги правят по-ярки. В допълнение, те помагат да се скрият няколко години!

Бретон на една страна

И това е тенденцията за 2018 година. Тези бретони направиха пробив в света на модата и завладяха сърцата на много красавици. Много добре изглежда на дълга коса, успешно подчертава лицето, дава му гладка форма. Такава прическа ще допълни отлично имиджа на бизнес дамите. Ако никога не сте имали бретон, това е идеална опция да опитате.

Нестандартни бретони

Много смели и необичайни решения, въпреки че такъв вид бретон очевидно не е подходящ за всяко момиче. Но тук е за любителите на експериментите - това е всичко! Ако възложите задачата на опитен фризьор, това може да се окаже много интересно. Същността на прическата е да придаде необичайна геометрична форма. По мое мнение, изглежда невероятно!

Естествен бретон

Вече писахме, че естествеността е все още в мода . Така че, разпилян бретон, като нищо друго, създава естествен и леко различен образ. Тази лека небрежност изглежда изключително привлекателна и игрива. Визуално това помага да си удължите лицето.

Къс бретон

Такъв бретон ще добави пламък н изражението и ще покаже, че имате добър вкус. Това просто не е подходящо за всяко момиче. Фризьорите не препоръчват такава прическа за момичета с високо чело. Освен това е по-добре да го носите прав, защото ще изгубите акцента му, ако го поставите настрани. Ако няма противопоказания-действайте, защото изглежда много стилно, а също е много секси.

Градуиран бретон

Градуираният бретон е безспорен хит на този сезон! Подходящ е за всички видове лица, изглежда модерен, необичаен и дори смел. Единственият недостатък на тази прическа е постоянният стил.

Цветни кичури

Още една тенденция на тази година - бретон на кичури. Вариантът не е и за всички модни тенденции, но ако искате да експериментирате, си струва да помислите за това. Основното е, че цветовете се сливат заедно, след това ще изглеждат добре. Между другото, не е нужно да рисувате блясък в ярък цвят, можете просто да експериментирате с нюансите, които са близки до вашите.

Защото тенденциите не могат да се справят, но това не е най-важното нещо. Най-важното е да изберете прическа, която да ви зарадва, да се побере във вашия вътрешен свят и да подчертае успешно характеристиките на вашето лице. Успех в търсенето!

Харесват ли ви прическите с бретони? Споделете с нас в коментарите!