Мъжете са винаги готови за секс (е, почти)! Трябват им секунди да минат на тази вълна. Но със същата скорост биха могли и да слязат от нея, ако жената повдигне някоя от следващите теми.

Действат доста анти възбуждащо и има огромна вероятност да провалите интимното си приключение.

Пари

Освен, ако не сте спечелили шестица от тотото и имате намерение да разделите сумата с партньора си, не повдигайте темата пари. Тя не е секси, особено, ако ще засяга липсата им. Не е хубаво и да използвате момента, за да поискате нещо. Даже да се съгласи, след това мъжът ви със сигурност ще остане разочарован от вас.

Родители

Вашите, неговите, няма значение. Мисълта за тях моментално убива възбудата и нищо чудно дълго време нищо да не може да я съживи.

Недостатъците на тялото ви

Мъжете обичат женското тяло. След като са настроени на секс вълна, те не се заглеждат нито в паласките, нито в целулита ви. И фрази от рода „Не ми гледай корема“ или „Голямо ли е дупето ми“ са способни наистина да отблъснат партньора ви от вас. На всичкото отгоре така сама му навирате недостатъците си в очите. Но по-важното е, че мъжете полудяват по уверените в себе си, а не по комплексираните жени.

Деца

Повечето мъже обожават децата, искат да бъдат бащи или вече са. Но това не е тема, подходящата преди, по време или след секс. Просто им действа не еротично.

Бивши

Повярвайте, макар да звучи абсурдно, голяма част от жените са правили този гаф. „И бившия ми обичаше така.“ „И бившия ми настояваше за това, но никога не се съгласих и сега няма да го направя.“ „Определено си много по-добър в леглото от бившия ми.“ Дори с цел похвала, бившият никога не е подходяща тема за разговор с настоящия. Камо ли по време на секс!