Едва ли има някой, който може да откаже едни вкусни картофки по селски през студените есенни и зимни дни! Гозбата може да се използва както като предястие, така и като гарнитура към любимите ви месни изкушения. 

Но каква рецепта да използвате, за да постигнете идеалния резултат? Ще бъдат ли методите на професионалните готвачи по-убедителни от трикчетата в социалната мрежа? Трябва ли картофите да се варят предварително? И какви подправки да използвате, за да подобрите вкуса им?

Свекърва ми издаде тайната за вкусно картофено изкушение с кайма

На първо място, важно е да изберете правилния сорт картофи, тъй като не всички са еднакво добри за пържене или печене.

Друг трик, който използват професионалните готвачи, е да сварят продукта до полуготовност и след това да пристъпят към пърженето.

Каква тайна съставка използват топ кулинарите, за да превърнат картофките по селски в неустоимо изкушение, вижте в jenata.blitz.bg.