От дълги години хората не спират да търсят рецептата за еликсира на младостта, а напоследък започват да клонят към факта, че старостта може да се отложи с помощта на правилното хранене.

Учените непрекъснато анализират полезните свойства на продуктите, търсейки тези, които спомагат за поддържането на красив и здрав външен вид в продължение на много години.

102-г. бабка разкри тайната си за дълголетие

Правилното хранене е половината от битката, когато става въпрос за поддържане на здравето и красотата, категорични са специалистите. Затова и менюто на всеки човек трябва да бъде здравословно, балансирано и разнообразно.

При жените обаче нещата са малко по-специални. За тях е по-добре да консумират определени храни, за да се чувстват по-здрави и щастливи. 

Три задължителни неща в менюто могат да подобрят състоянието на кожата, косата и ноктите ви, както и да ви предпазят от преждевременно стареене, казват експертите. 

Кои деликатеси да включите в менюто си, за да изглеждате по-млади и да се предпазите от коварния рак, вижте в jenata.blitz.bg.