Всички вече сме в трепетно очакване на празниците. Именно покрай тях не само, че почиваме, ами и се събираме с приятели и роднини.

Разбира се в повечето случаи това се случва на маса. По традиция трапезата е отрупана с какви ли не вкусотии.

Но каквото и да си говорим неизменна част от трапезата за Великден са яйцата и козунаците. Заради това преди време от jenata.blitz.bg споделиха една бабина рецепта за приготвянето на козунак, но… в пералня! Да, точно така.

Е, сега от jenata.blitz.bg отново ще поговорят за козунаците. Попаднахме на една уникална рецепта за козунак с Александрийско тесто.

Повярвайте – няма такава вкусотия.

Но как да приготвите чудно вкусен козунак от Александрийско тесто ще научите на jenata.blitz.bg