Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение на години тя се лекувала от безплодие, защото си мислела, че не може да забременее. Отчаяно желаела да има бебе, но мислела, че не може да зачене заради синдрома на поликистоза на яйчниците, от който страдала. 

За три години преминава през ада на "болезнени, инваизни и скъпи" терапии, които да излекуват проблема й.  След 29 отрицателни теста за бременност тя дава на съпруга си ултиматум: или инвитро оплождане, или развод. 

Красива моделка бе зарязана от годеника си във фейсбук дни преди сватбата, защото качила 30 кг при борбата с рака (СНИМКИ)

"Не мога да опиша с думи колко много съм наранена. Лекарят настояваше да направим анализ на спермата му, но той отказваше. Подкрепях решението му, тъй като синдромът на поликистозните яйчници предполага, че проблемът е в мен.

Медицинско чудо: Тара се роди без репродуктивни органи, но намери начин да забременее

Той ме остави да понеса 29 отрицателни теста за бременност и многобройните хормонални инжекции и в нито един момент не си е помислял да разкрие истинската причина за провалените ни опити", пише наранената жена в Reddit.

Каква страшна истина е криел мъжът й, докато я е преминавала през ада, опитвайки се да сбъдне най-голямата мечта на всяка жена - да стане майка, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.