Тъй както винаги имате любимите си продукти за грим, които купувате отново и отново, трябва да си намерите и любими продукти за грижа за кожата.


Тези продукти бавно се превръщат в неразделна част от вашата рутина и заради действието им върху лицето ви няма да смеете да смените или да ги изключите от употреба.

И това е интересно: 7 лесни правила за гладка и свежа кожа на лицето през зимата

Мицеларна вода

Ако сте една от онези жени, които ежедневно се гримират, тогава лицето ви просто ще се възхищава на мицелиевата вода. Този продукт бързо и ефективно ще премахне всички замърсявания от кожата ви и по този начин можете да преминете към следващата стъпка за полагане на грижи.

Гел за измиване на лицето

След като премахнете грима с мицеларна вода, трябва да завършите почистването на лицето си с качествен гел за измиване на лицето.


Определете вида на лицето си и изберете този, който ще бъде съобразен с Вас и кожата Ви.

Хидратиращ крем

Хидратиращият крем е основна част от сутрешната и вечерната грижа за кожата. Остава да изберете идеалния крем според вида на кожата си - суха и чувствителна или нормална и смесена.

Крем с защитен фактор

Само защото последните няколко дни са облачни, не означава, че не е нужно да се предпазвате от вредните слънчеви лъчи. Ето защо не се отказвайте от защитния фактор и в студените дни.

Маска от глина

Глината е известна с детоксикиращите си елементи и при редовна употреба ще премахне всякакви нередности. Днес много жени използват глинената маска веднъж или два пъти седмично, а само за 10 минути получават същия ефект като часовете за прекарване в козметичен салон.