Хемороидите измъчват както мъже, така и жени. Болка, сърбеж, кървене са сред най- често срещаните симптоми. Днес обаче, ви даваме рецепта за премахване на хемороиди, която обещава пълно излекуване, само след месец!
Бабината рецепта се състои в използването на неприятния на мирис, но полезен със своите лековити възможности, чесън. По народному, той мори хемороидите при третирането им с него.

Има няколко начина, по които се провежда лечението на хемороиди с чесън. 

И това е интересно - Невероятна рецепта на 5000 години от тибетски монаси - още четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to

Добавя се една малка лъжичка със сол и полученото се оставя в хладилника за известно време. След като сместа е постояла, вече е готова за използване и третиране на хемороидите.Единият от най-разпространените е чрез сока от чесън. За целта е необходимо 2-3 скилидки от чесъна, които се смачкват, колкото е възможно, за да се отдели сокът от тях, а след това се прецеждат.

Намазват се със сока, както и със свинска мас отгоре.

Вторият начин се препоръчва за тези, които имат кървящи хемороиди . При нея употребата на чесъна е директна. За целта се обелва една скилидка, която не бива да бъде наранена, след което се поставя за през нощта в ректума.

Лечението с бабината рецепта е в продължение на около месец, за окончателното премахване на хемороидите.