Почти всеки човек в днешното напрегнато време е изпитвал или изпитва последствията на стреса. Но какво всъщност знаем за стреса и по-скоро - как да се научим да го овладяваме? Може ли да бъде излекуван и с какви средства? В новия брой на в. “Доктор”, който вече е на пазара, ви предлагаме много интересен и полезен разговор с д-р Ивайло Димитров - специалист по психиатрия, психотерапия и хомеопатична терапия.

В своята практика той успешно прилага психотерапия в комбинация с хомеопатия за овладяване и пълно излекуване на тревожни и депресивни състояния; за бързо и ефективно справяне с паническите атаки; за лечение на различни зависимости.

Д-р Димитров е единственият европеец - член на международен екип от лекари и изобретатели, който е разработил и създал т.нар. Индивидуална диамантена скенер терапия (Individual Diamand Scaner Therapy). През 2016 г. той се сдоби с патент за тази революционна нелекарствена терапия, както и с един от всичките пет апарата за цял свят, използвани в тази технология.

Читателите на в. “Доктор” познават д-р Димитров от предишни публикации, в т.ч. и във връзка с лечение с български хомеопатични продукти, особено на различни зависимости. Член е на Българския лекарски съюз, Българската психиатрична асоциация  и Българската хомеопатична организация. Директор е на Балканския офис на организация ЕСАД (Европейски градове срещу наркотиците).

Четете интервюто с д-р Ивайло Димитров как може да бъде преборен стреса в Zdrave.to