Невероятните лечебни свойства в тези два хранителни продукта решават много здравословни проблеми. Това невероятно естествено лекарство намалява остеопорозата и след това лечение няма да почувствате болка в продължение на няколко години.


Това е масажна смес, приготвена от нерафинирано растително масло и сол (можете също да използвате морска сол).
За лечебната смес се нуждаете от 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици зехтин или слънчогледово олио.

И това е интересно: Доц. д-р Светослав Ханджиев: Детето с наднормено тегло става болен възрастен

Приготвяне: Смесете солта и маслото в стъклена купа. Затворете и разбъркайте. След няколко дни получената смес е готова.

Приложение: Всяка сутрин трябва да нанасяте с енергичен масаж, на гръбначните прешлени и местата, където изпитвате болка. В началото масажирайте 2-3 минути всеки ден, добавяйки още 2-3 минути, накрая приближавате времето за масаж до 20 минути. След като приключите с масажа, изтрийте врата с влажна и топла кърпа.

Прилагането на този масаж може да доведе до леко дразнене на кожата. Ето защо, след края на масажа, избършете кожата със суха кърпа и нанесете малко бебешка пудра.
След 10 дни лечение ще забележите, че кръвообращението ще се подобри и хрущялът и костната тъкан ще бъдат подновени. След само 8-10 лечения ще забележите радикални промени.
Кръвният поток към гръбначния стълб се подновява, главоболието изчезва и зрението се подобрява. Това се обяснява с пречистване на тялото от токсини и нормализиране на метаболизма.

По време на този процес може да почувствате лека сънливост или световъртеж. Но това е рядко явление. По правило лечението на остеохондрозата по този начин дава отлични резултати без никакви отрицателни ефекти.