Груба грешка: Тази храна не е вредна, ето какви неочаквани ползи носи
Свинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка
Малцина знаят, че най-хубавите домашни сладки се правят, ако в тях има свинска мас, а картофките, пържени в този продукт, направо нямат равни. За повечето хора обаче тази храна се смята за вредна.
90% от хората вярват, че кокосовото масло е полезно. Но то е по-лошо и от свинска мас!
Всъщност свинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка. Познати са две състояния на свинската мас - твърдо и течно. Първата форма е характерна за охладената свинска мас, а втората се получава, когато мазнината се загрее.
Охладената свинска мас се отличава с гъста консистенция, бял цвят, пухкавост и лек аромат. При нагряване тя става прозрачна, а уханието ѝ се изостря. Свинската мас има специфичен вкус, който допада на мнозина. Това е причината тя се употребява широко с готварски цели.
В същото време обаче има и много ползи.
Последвайте ни
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може: https://ieej.lv/bioblux
Palno s nekadarnici ndesno vreme ama pluyat naroda
Хора, съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: хттпс://цутт.лъ/отказ