Бързото прочистване на черния дроб със стафиди и вода помогна на много зависими от алкохол руснаци, да подобрят здравето на черния си дроб. Процесът на почистване и детоксикация на черния дроб със стафиди е един от най-ефективните методи за възстановяване на тялото и освобождаване от хронични заболявания и токсини.
На сутринта се накисват половин чаша стафиди в топла вода за 15 минути, след което се изплакват обилно.

Поставете измитите стафиди в чаша и напълнете с гореща вода до върха. Нека да остане така до следващата сутрин. Намерете начин да затворите чашата, или за целта ползвайте буркан.

И това е интересно - По време на грипна епидемия забравете за диети и гладуване - още по темата четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to

Изпийте течността на следващата сутрин на гладно и изяжте стафидите.

Легнете в леглото за един час или два и поставете топла подплата (бутилка с топла вода) от дясната страна на корема.

Тази процедура е необходимо да се прави веднъж седмично в продължение на месец (около 4 пъти месечно), два пъти в годината. Задължително е обаче стафидите да са от тъмните, защото само те са естествени – останалите, златистите, са резултат от химична обработка и ефектът им не е същият.

Стафидената вода служи не само за отслабване и за чистене на черния дроб, но и помагала много за по-доброто храносмилане, намаляване на киселините и има голяма полза върху кръвообращението.

Сами по себе си стафидите също имат множество ползи. Те са отлично средство срещу полова слабост, анемия, ацидоза, повишена температура и запек.

Разредени във вода, стафидите придобиват шанс за още по-пълно разкриване на своя потенциал.