Кои храни по-често водят до алергии и какви са симптомите?
Алергиите към храни са много масови, но невинаги се проявяват така, че да знаем за тях
Алергиите към храни са много масови, но невинаги се проявяват така, че да знаем за тях. Специално за читателите на в. “Доктор” д-р Димитров обясни как се проявяват и лекуват хранителните алергии.
Визитка
♦ Д-р Златко Димитров е завършил Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора през 2003 г. През 2010 г. придобива специалност „Детски болести“, през 2013 г. взема специалност „Клинична алергология“ и през 2018 г. – специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт“.
♦ Д-р Димитров е част от екипа на Клиниката по детски болести на „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и на „Арт Клиник“.
♦ Професионалните му интереси са в диагностиката и лечението на алергичен ринит, бронхиална астма, хранителни алергии. Извършва функционално изследване на дишането, бронхопровокационни проби и кожноалергично тестуване.
Последвайте ни
2 Коментара: