На конгрес в Белгия световнопризнати капацитети в сферата на медицината единодушно определиха продукт №1 в света – Krill Oil (масло от дълбоководните, антарктически, скаридообразни Крил). Конгресът му отрежда престижния приз заради неговата необикновена мощ и уникално действие.

Изключителният продукт в България е познат с името Visilife (Висилайф). Мощта на Visilife надхвърля многократно всичко познато до момента. Той е 48 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10.

Още с идването си у нас продуктът спечелил доверието и на българските лекари. Освен че го предписват на своите пациенти, те самите му се доверяват. Visilife понижава холестерола, подобрява сърдечно-съдовата дейност, облекчава ставните болки и подобрява паметта и концентрацията. А благодарение на силните си антиоксидантни свойства той укрепва имунитета.

Ефективно понижаване на холестерола и триглицеридите
При високи стойности холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. „Висилайф“ успешно съдейства за вкарване на холестерола и триглицеридите в норма.
 

Д-р Анастас Стойков, специалист кардиолог

"Известно е, че високият холестерол може да доведе до инфаркт или инсулт. Той се натрупва под формата на плаки в кръвоносните съдове и постепенно ги запушва.

В случаите на леки до умерени повишения на холестерола и триглицеридите предпочитам в началото да предпиша естествени продукти. Заради високата си ефективност препоръчвам Visilife. Той съдържа специален вид омега-3 масло, което е извлечено от антарктическите скариди Крил. Качествата на Visilife са потвърдени с редица изследвания. Има данни, че при прием на 2 капсули дневно в продължение на 3 месеца „лошият” холестерол намалява с 32 %, а „добрият” се повишава с 44 %.

Visilife е екологично чист продукт, без ГМО, а благодарение на патентованата технология за запечатването на капсулите ефективността му е още по-голяма. Така маслото е с напълно запазени биологични качества и работи с пълния си капацитет. Предвид всичко това резултатите не закъсняват – холестеролът и триглицеридите постепенно влизат в таргетните стойности."
Д-р Анастас Стойков e специалист кардиолог с над 25-годишна практика. Преподава Вътрешни болести и Кардиология в Медицински университет, София

Свалих си холестерола с натурално средство

„Преди повече от 10 години ми откриха за първи път проблем със завишения холестерол. Имах камерни екстрасистоли и отидох на редовен профилактичен преглед. Останах шокиран от резултатите от кръвните изследвания – холестеролът ми беше 14 mmol/L. Назначиха ми лечение със статин, по 10 мг на ден, и спазване на диета.

За 4 месеца успях да сваля нивото на холестерола на 7 mmol/L. На четвъртия месец добавих и фибрат към лечението. За съжаление обаче, наред с подобряването на показателите, дойдоха и страничните ефекти от лекарствата – усещах главозамаяност и отпадналост, силни болки по мускулите, така че спрях фибрата и екстрасистолите намаляха.

В началото на 2017-а в търсене на по-щадящо лечение реших да пробвам с нещо природно и се спрях на Visilife. Направих си схема, при която пиех Visilife по 2 капсули дневно. Реших да намаля статина наполовина.

е съм променял начина си на хранене и не съм се лишавал от малките удоволствия. Позволявах си и чаша–две вино понякога. Три месеца следвах тази схема и след като си направих нови изследвания, показателите ми бяха прекрасни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. Останах изненадан, че Visilife, като изцяло природен продукт, даде толкова добри резултати. А най-хубавото беше, че и страничните ефекти от лекарствата изчезнаха!


Оттогава до сега вземам Visilife в поддържаща доза от 1 капсула на ден. Мисля, че открих най-доброто лечение за проблема си. Много съм доволен от резултатите и спокойно мога да препоръчам Visilife на всеки, който има проблеми с холестерола и сърдечно-съдовата дейност."
Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

 


Успешно понижаване на кръвното

„Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е доказано от редица изследвания. За забележими резултати обаче са необходими високи концентрации, които трудно се набавят с храната. Затова предпочелите природния начин за поддържане на кръвното трябва да приемат омега-3 продукти. Най-популярни са обикновеното рибено масло и лененото масло, но ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях като ефективност, защото имат сериозни медицински недостатъци.

Засега значими медицински резултати върху сърдечната дейност се наблюдават от приема на специалния омега-3 продукт – Visilife. Той съдържа уникално по своя състав масло, чиято биохимична форма е същата като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Visilife се усвоява максимално добре от организма и по този начин осигурява необходимите концентрации от омега-3 дори при ниски дневни дози – по 1–2 капсули на ден. В сравнение с други продукти разликата в броя на приеманите капсули е 2–3 пъти. Visilife има изразено въздействие върху сърдечно-съдовата система – спомага за поддържане на нормално кръвно, за понижаване на холестерола и триглицеридите, при атеросклероза и отклонения в сърдечния ритъм и др.
Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца

Край на болките в ставите

Ако ви „кове“ в колената или често изпускате предметите, които държите в ръце, значи болните стави се обаждат. Възпалените стави се подуват и болят дори при най-малката промяна на времето, а всяко движение е страдание.

Решение има, потвърдиха редица клинични проучвания. Най-мощното натурално оръжие в ръцете на лекарите е специално масло от Крил. То понижава възпаленията само за седмица–две, стопира болката и видимо подобрява подвижността. У нас уникалното масло е известно с името Visilife и вече е спечелило доверието на родните специалисти.
 

Ревматизъм

Подутите кокалчета и изкривените пръсти на ръцете са „лицето” на ревматоидния артрит. Той идва като парене и болка в ставите и съседните мускули. Със своя уникален състав Visilife доказано подобрява състоянието на ставите, намалява болката в поразените места и помага за овладяване на отока.

Артрит (остеоартрит)

Тъпата болка дълбоко в коляното при всяко движение е симптом за артрит. Благодарение на специалните мазнини в състава си Visilife потушава възпаленията. Болката лека-полека намалява, а сковаността отива в миналото. Дори най-сложните движения са възможни.


„Използвам Visilife в практиката си, когато трябва да се боря със ставните болки при моите пациенти. Наблюдавам много добри резултати при хронично възпалителни проблеми и остеоартрит.

В дневна доза от 2 капсули маслото от крил във Visilife потиска възпалението и бързо облекчава симптомите на артрита – още на първата-втората седмица.“
Д-р Анелия Ангелова, ОПЛ, Бургас


Бистър ум и добра памет

Силата на Visilife  помага и при проблеми с паметта – подпомага концентрацията и силната памет.

Той има мощно действие – достатъчна е само 1 капсула на ден.

Доказано е, че Visilife подобрява паметта и повишава концентрацията.

Той е изключително полезен също така и при проблеми с очите, наднормен холестерол и триглицериди, завишено кръвно и ставни възпаления.

Вече не бъркам внучките

Не бях забелязала, че забравям, докато веднъж не обърках имената на внучките.

Дъщеря ми ми препоръча незабавно да започна да пия Visilife за паметта.

Резултат има – от тогава нито веднъж не обърках внуците.

Доволна съм, защото Visilife облекчи и болките в ставите ми.
Стоилка, 69 г., Ловеч

 

Холестеролът и паметта ми са тип-топ

Откриха ми висок холестерол и по съвет на джипито започнах да пия Visilife – спазвам дозите от листовката.

За 3 месеца резултатите ми се оправиха и вече съм в нормата. Жена ми забеляза, че и паметта ми се е подобрила значително – вече не забравям поръчките ѝ, когато отида на пазар.
Тодор, 75 г., Лом

 

Концентрацията ми се повиши

Напоследък бях толкова разсеяна, че дори забравях дали съм посолила манджата. В нашия вестник прочетох препоръки от лекари за Visilife и си взех. Всеки ден от месец и половина насам пия по 1 капсула и виждам, че с всеки изминал ден концентрацията ми е все по-добра.
Мария, 82 г., Търговище


Само сега – в тежкия сезон, когато тялото ни се нуждае от допълнителна подкрепа, за да съхрани нашето здраве – необикновеният продукт Visilife може да бъде закупен на промоция. Възползвайте се от апетитната оферта като закупите специалния промо пакет „Подарък за сърцето“, в който на цената на 2 кутии Visilife получавате още 1 кутия Visilife ПОДАРЪК. При стандартен прием пакетът е достатъчен за пълен двумесечен терапевтичен курс.
 

Вижте актуалните промоции ТУК >>

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас

Вижте актуалните промоции ТУК >>