Повече от 23,000 души вече са се възползвали от изключително ефективен начин да възстановят зрението си и да възвърнат зрителната си острота, като отделят само 10 минути на ден за 21 дни. Това означава, че тези хора са се отървали от проблемите си със зрението само за три седмици – без скъпа и опасна операция.

Как е възможно?

Използвайки дългогодишен опит, са създадени многоточковите очила. Вместо лещи, те включват уникални отвори с дупки. Тяхната функция е да стимулират очните мускули да тренират и упражняват естествено. По този начин те интензивно подпомагат работата на очните ябълки. Тайната на действието на очилата е да стимулират функцията на очите, като изключват така нареченото периферно зрение. Резултатът е трайно подобрение на качеството на зрението.

Възстановете зрителната острота

Коригиращите очила не решават окончателно проблемите със зрението. Нито контактните лещи, нито лещите потискат прогресията на дефекта; всъщност те го изострят. Чрез използване на мултифокални очила, далекогледство, късогледство и астигматизъм може да се коригира без инвазивна хирургия и пресбиопията може да се отървете.

За кого?

Методът е подходящ за хора от всички възрасти, независимо от вида, причината и тежестта на съществуващото зрително увреждане. С многоточковите очила очите автоматично и естествено възвръщат предишната си зрителна острота и има подобрение в общото състояние на зрението.

Как да използвате метода?

Специална субсидия очаква нашите читатели. Кликнете върху линка по-долу:

Получете метод с финансиране и възвърнете зрителната острота за 21 дни >>