След тежките Великденски трапези: Проф. Байкова разкрива как ще се отразят на кантара и здравето ни
проф. Донка Байкова, диетолог: В това меню включваме киселото мляко, нашата традиционна лятна супа - таратора, минаваме към по-леките меса, ако изобщо продължаваме да ги консумираме в такава честота, каквато е била през зимата. През лятото не на всеки му се яде свинска пържола или пък сармички с кисело зеле, но пък с лозови листа става. Би трябвало да минем на повече риба, омлети или пък български миш-маш. Сега пък е зеления период на годината - лапад, спанак и коприва. Можем да ги консумираме под всякаква форма - ако са екологично чисти, може да са сурови във вид на смутита или на салати.
Внимание! Никога не започвайте деня си с тези 5 храни
Дължината му е 60 метра и е нареден върху фонтана на общината. Освен в изяждането на козунака гигант, присъстващите се включиха и в състезанията за н...
Спорт и забавление в едно за оптимална форма след Великденските празници. Гости в студиото на "Денят започва" бяха Даниела Ризова и Моника Цветкова, които ни показаха полезни упражнения с големи фитнес топки.
Последвайте ни
0 Коментара: