Чиста кръв – чист черен дроб! Основният орган на човешкото тяло е предназначен за 600 години, но човекът успява да го убие за 60 години от живота си. Неправилното хранене и алкохола унищожават черния дроб клетка по клетка.

Ние знаем колко бързо да очистите черния дроб и как да вкарате в тялото си ред.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Само след няколко дни ще се почувствате обновени и храносмилателните ви проблеми ще изчезнат. Също така това е добра профилактика срещу заболявания на сърдечно-съдовата система!

Как да очистите вашия черен дроб в домашни условия?

Предлагаме ви да си приготвите отвара от стафиди, която активира биохимичните процеси в организма и пречиства кръвта и черния дроб от токсини. Обичам тази сушени плодове…
Обърнете внимание на цвета на стафидите при покупката: изберете по-естествени сушени плодове с тъмни нюанси – чиста и правилна форма на стафидите, не прекалено твърди и не твърде меки – това е, което ви трябва! Ако стафидите блестят, най-вероятно са обработени със специален разтвор, имайте това предвид.

Отвара от стафиди

Съставки:
2 чаши вода
150 грама стафиди

Приготвяне:
Изплакнете обилно стафидите. Оставете водата да заври и изсипете стафидите в нея. Варете стафидите за 20 минути. Оставете отварата да се накисва за една нощ.
Добро утро, прецедете и леко нагрейте.

Отварата е готова за употреба! Пийте я на празен стомах сутрин. Половин час след това можете да закусите! Сварените стафиди, добавени в овесената каша, се препоръчват за отлична здравословна закуска.

Процедурата за прочистване на вашия черен дроб е още по-ефективна, ако добавите към менюто си продукти като: цвекло, моркови, ябълки, зеле, артишок, спанак, сушени сини сливи. Полезно е да ограничите консумацията на месни и млечни храни.

Ако пиете отвара от стафиди най-малко 4 дни в месеца, вие ще получите добър резултат! Подарете на вашите приятели порция здраве – покажете им тази здравословна рецепта.