Само този, който не е страдал от дискова херния, не знае какви чудовищни мъки са това. Болката е неописуема и има моменти, в които ти иде да ревеш с глас.

Само че и това не помага. Както и скъпите мазила и лекарства, продавани по аптеките.

Има обаче едно чудо, което лекува дискова херния от раз и ви спасява от мъките за постоянно. Дори и когато хернията се е превърнала в хронична, както е при доста пациенти.

Билката бабини зъби лекува дискова херния като с вълшебство

Тайната и основна съставка на тази лечебна домашна рецепта е билката бабини зъби. Тя може да е свежа, но ако не разполагате с такава, може да сложите и суха.

Трябва просто да вземете пет големи лъжици – супени, от бабини зъби и да ги полеете с един литър вода. Слагате на котлона и варите за около един час, но на възможно най-слабия огън. После оставяте билката да се отцеди, но не за час или два, а за цяло едно денонощие.

След като минат 24 часа, едва тогава прецедете отварата. Но не през обикновена цедка, а през сатенена кърпа или доков плат. Може да ползвате също и филтърна хартия, ако нямате от посочените видове платове на разположение.

През първия ден от вашата терапия трябва да вземете общо девет лъжици от отварата – след всяко от храненията пиете по три лъжици. На втория ден се пият по 12 лъжици – след всяко хранене по четири лъжици.

На третия ден лъжиците стават по пет след всяко от храненията и така до момента, в който отварата не свърши. Тя задължително трябва да се съхранява в хладилника, за да не се развали.

Щом вече сте изпили цялата отвара, не повтаряйте курса на лечение веднага. Непременно си дайте почивка от поне десет дни и ако е необходимо, след това направете само още един курс от тази лечебна процедура. Ще видите как дисковата херния ще изчезне и ще ви светне пред очите.


ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO