Този домашен коктейл за пречистване и отслабване е на основата на кисело мляко. Той се прилага главно за провеждане на десетдневен лечебен режим. Това е най-простият коктейл за изгаряне на мазнини и почистване на тялото от натрупалите се токсини.

За целта използвайте чаша кисело мляко от вчера (нека да стои 1 ден или поне 1 нощ извън хладилник, за да се активират полезните бактерии в него).


Добавете 1/2 чаена лъжичка канела и две пълни супени лъжици нарязани пресни зелени подправки. За приготвяне на напитката може да използвате всякакви пресни билки, но най-важното е да ги прибавяте наравно с магданоз. Тоест, може да направите комбинация между 1 супена лъжица магданоз и 1 супена лъжица целина. А може да сложите и 2 супени лъжици само магданоз.

Разбъркайте добре всички съставки до получаване на еднородна смес, а след това пийте на малки глътки сутрин на празен стомах. За по-лесно усвояване се препоръчва напитката никога да не е студена, а със стайна температура. Също така, се старайте да сдъвквате добре всички едри части от подправките.ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO