Мирна Зидарич, спортна журналистка в хърватската телевизия HRT, се е заразила с COVID-19 на спортно състезание в Задар. Сега тя е публикувала фотография, за да могат всички да видят как изглеждат последствията от коронавируса.

Водещата е споделила снимката в своя акаунт в Twitter, която определено може да накара много хора, които са се отнасяли небрежно към проблема с пандемията, да спазват всички мерки. Както твърди тв водещата, след като се е възстановила от болестта, косата й от седмици е започнала да пада.„Поздрав към скептиците. Знам, не е най-лошото, което може да ти се случи от коронавируса, но за някого тази информация може да бъде повратна точка ...", написала е тя.

"Имайте го предвид, когато искате да свалите маската или да откажете да я носите ... Това става само след един гребен. И така всеки ден, надявам се за известно време, защото иначе ще падне цялата", добавя Мирна Зидарич.

Припомняме, че актрисата Алиса Милано имаше същия проблем. Около милион и половина души видяха видеоклипа й, публикуван като предупреждение. В него тя показа и едно от последствията от тази инфекция, а именно загубата на коса.

Превод и редакция: БЛИЦ