Айрланд Болдуин описа в инстаграм как е била пребита и ограбена. Тя е дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, пише bg-voice.com.

24-годишната манекенка заяви, че е била „нападната“ на паркинг вчера следобед. Тя сподели снимка на забележимата синина по лицето си.

„Вчера в късния следобед бях нападната от жена, която беше надрусана и отчаяна за пари. Тя ме удари в лицето на един паркинг, взе ми вещите и скочи в кола за бягство, докато съпругът й излетя ”, казва дъщерята на Алек Болдуин.

„Всичко се разреши от полицията и тя беше арестувана. За щастие имах свидетели и получих помощ много бързо ”, добави Болдуин. „Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото хората в момента се отчайват за пари поради коронавируса и са без работа. Има много кражби и джебчийства“, добавя Айрланд.

„Публикува, това, за да напомня на всички да бъдат наистина внимателни и да наблюдават обкръжението си. Това са наистина трудни моменти и трябва да се грижим един за друг “, написа тя.

В отговор на неприятната случка, редица близки на Болдуин изразиха благодарност, че тя е в безопасност след нападението. „Толкова се радвам, че сега си в безопасност“, написа Хилария Болдуин, която е омъжена за бащата на Айрланд. „Обичаме те.“


 

Само една седмица по-рано Болдуин празнува, че вече шест години не страда от хранителни разстройства. Преди тя се бореше с анорексия.

„Исках да съобщя, че днес е 15 август, а днес се навършват шест години, откакто съм излекувана от анорексия и булимия, както и от всички други хранителни разстройства, с които се борих в продължение на много години“, написа тя, поощрявайки фенове, че те също „могат да го направят“.