Полковник професор д-р Андрей Галев, д.м.н. е лекар с дългогодишна практика и четири придобити специалности – кожно-венерически болести, инфекциозни болести, превантивна военна медицина, както и специалност по тропическа медицина, придобита във Франция. Професор по епидемиология на инфекциозните болести. Дълги години е работил като асистент, началник отделение и началник на клиниката по инфекциозни болести във ВМА, където развива интензивна изследователска и преподавателска дейност. В момента заема длъжността началник на Научноприложния център по военна епидемиология и хигиена към ВМА.

Лекарите имат скрити козове за справяне със ситуацията

В условия на болно време е въпрос на оцеляване кой кого ще надхитри – здравословните проблеми нас или ние тях. За да не ни изиграят, трябва да сме ловки и бързо да си осигурим перфектно здраве. За скрит коз, зад чиито възможности застават както лекари, така и препатили, са сочени необикновени течни витамини. Формулата на продукта, известен у нас с името Live Vitamins (Живи витамини), е перфектно балансирана, така че да попълва зейналите липси на полезни вещества в организма и да ни пази невредими независимо от сезона или възрастта.

За да разкрием какво стои зад мощта на Живите витамини, които бързо активират силите ни, потърсихме мнението на експерта професор д-р Андрей Галев – Военномедицинска академия (ВМА) – София. Като специалист по заразните болести и тяхната профилактика, той сподели следното пред нас:

- Здравейте, проф. Галев! Защо Живите витамини са толкова ефективни?

- Здравейте! Отдавна вече се знае, че за един мултивитаминен препарат не е достатъчно само да има много съставки. Важното е веществата в него да имат мощен потенциал на действие и още по-важното е те да бъдат усвоени от организма. Живите витамини покриват и двата критерия, което именно обяснява тяхната висока ефективност и отличните резултати върху здравето на пациентите, които наблюдавам в моята практика. Всичко това е постигнато благодарение на патентованата технология LICAPSTM, използвана за тяхното производство. При нея полезните вещества са предварително разтворени в маслена среда, а маслото е най-благоприятната за тялото форма, когато се цели пълноценно резорбиране. Ето защо не е учудващо, че Живите витамини постигат над 90% усвояване. Отделно от това вакуумното запечатване в капсулата съхранява естествената сила на витамините и минералите непокътната от момента на тяхното влагане в нея чак до поглъщането ѝ. Ясно е, че при всички тези неоспорими превъзходства, които Live Vitamins притежава, крайният продукт гарантира опазване на здравето.

- Ами ако вече сме се разболели?

- Ако ми позволите един военен термин, бих казал, че в тази ситуация е задължително да „извадим тежката артилерия“, т.е. да се добави нещо друго. Какво имам предвид? За пълно и по-бързо възстановяване, подходът ни трябва да е комплексен. Живите витамини са укрепващото средство, което не ни позволява да паднем и ни държи на крака. За да се удържи победа обаче, трябва да сме в кондиция и да поведем имунната си система в битка. Като ефективно средство, което предписвам от няколко години, ще посоча природния продукт Tibanol. Той е безкомпромисен, когато става въпрос за справяне с нашественици, каквито са върлуващите вируси.

- Значи можем да ги пием заедно?

- Да, и това би била най-правилната тактика. От Живите витамини е препоръчително всеки ден да се приемат по 1–2 капсули в продължение на поне 3 месеца. Приемът на Tibanol зависи от моментното здравословно състояние. За защита на здравето този продукт се приема по 10 дни месечно в доза от 1 капсула дневно. При влошено здраве препоръката е по 1 капсула в продължение на 30 дни, а след това да се премине към схемата с 10-дневния прием в продължение на поне 3 последователни месеца.

Повече информация за Live Vitamins може да намерите ТУК >>>

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Live Vitamins