Надвисналата опасност, под чиято угроза живеем ден след ден (вече повече от година и половина), ни накара да ценим здравето си повече от всякога. Изправени на нокти от страха, всяка сутрин се питаме дали правим достатъчно, за да се защитим.

За коментар потърсихме полковник проф. д-р Георги Попов от Военномедицинска академия (ВМА). Той е началник на Катедрата по „Инфекциозни болести“, която вече близо две години работи като COVID-клиника, така че едва ли ще е преувеличено, ако го наречем „инфекционистът на републиката“.

- Здравейте, проф. Попов! Откъде се взеха тези нетипични вируси, защо ни атакуваха точно сега?

- Здравейте! Истината е, че вирусите са съществували много преди появата на съвременния човек. Във времето ние сме се адаптирали да съжителстваме с тях, благодарение на сложно устроената ни имунна система. Появата на нови или мутации на съществуващите вируси са предизвикателства за нашата имунна система. Напрегнатото ни ежедневие, стресът и нездравословния начин на живот също оказват влияние и тя не е в състояние да реагира бързо и адекватно на опасността.

- А в такъв случай как да се опазим?

- Правилният подход е да подсилим нашия имунитет, чиито методи на работа могат да бъдат оприличени на „добре организирана групировка от професионални убийци“. Макар и доста колоритна, фразата нагледно описва какво всъщност се случва, когато имунитетът ни се изправи срещу непознат неприятел. Разгаря се битка, а за да излезем победители, нашият „имунен отряд“ трябва да е с достатъчна численост, да е подходящо въоръжен и да бъде командван умело и с твърда ръка. Постигането на баланс в имунната система при отговор на външна заплаха се превърна в приоритет на учените от цял свят. Те се концентрираха върху създаването на средство, което да ни подпомогне в борбата за опазване на нашето здраве. Резултатът, който у нас бе представен с името Tibanol (Тибанол), има едновременно противовирусен и имуностимулиращ ефект. Това го наложи в моята практика, а вече и сред все повече колеги.

- На какво се дължи неговата ефективност?

- Няма да е преувеличено, ако кажа, че към момента Tibanol няма аналог у нас нито като състав, нито като технологични спецификации, което обуславя неговите качества и го откроява значително. Той е с най-богатия синергичен състав, включващ природни вещества с доказано противовирусно и имуностимулиращо действие. В Tibanol се съдържа необикновеното вещество лактоферин, което медицината нарича имунен фактор №1, тъй като потенциалът му е достатъчно голям, за да неутрализира всеки вирус, като в същото време държи имунните реакции балансирани и под контрол. Нещо повече, в продукта лактоферинът е комбиниран с допълнително количество коластра, бета-глюкан, джинджифил и прополис, както и незаменимите витамини и минерали – включително цинк и селен. Всичко това е в течен вид, за да се гарантира максимално усвояване, а от там и по-бърз и добър ефект. Допълнителна гаранция за ефективността на Tibanol дава и специалната иновативна двойна капсула, която осигурява двуетапно освобождаване на съставките. С нейна помощ се запазва биологичната активност на веществата и им се осигурява безпрепятствено достигане до тънките черва, където се усвояват. Като резултат от всичко това Tibanol дава цялостна защита с пълно покритие и се явява най-обещаващият естествен способ за успешна борба с вирусните инфекции.

- Само когато сме болни ли се използва този продукт?

- Не трябва да забравяме, че профилактиката е най-добрата стратегия срещу вирусните заболявания. Затова препоръчвам Tibanol както като превенция и защита от евентуална вирусна инфекция, така и като средство за ефективна борба с настъпило заболяване. За превенция в рисковите периоди се приема по 10 дни месечно в продължение на поне 3 месеца. При вече възникнало заболяване е препоръчителен първоначален 30-дневен непрекъснат прием, след което се преминава към 10-дневната схема, така че да се стабилизира състоянието. И в двата случая дозата е само 1 капсула на ден. Tibanol е с много добра поносимост и е подходящ дори при лица, които ежедневно приемат други лекарства.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.


Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>
 


Източник: Tibanol