Искра Ангелова разкри, че е преминала през Ковид, като това не е било особено леко. Тя е категорична, че правилата за борба с разпространението на болестта трябва да се спазват.

"Аз като изкарала Ковид мога да коментирам темата. Не знам дали ще има нов пик, никой лекар не може да го каже. На планетата й идваме в повече, произвеждаме страшно много боклук. Филмът "Заразяване" от 2009 г. е сценария на това, което живеем сега. Живеем в антиутопичен свят, това е страшно. Аз го карах вируса нелеко, много познати починаха.

Винаги спазвам правилата. Не съм се ваксинирала още, защото още имам антитела. Но ние не сме видяли какво е да има здрави мерки. В Германия не могат да повярват, че в България си ходим по улиците и т.н. Там нищо не им дават. В Гърция не им даваха да влизат в магазина, трябваше за се предаде списък и пазаряха отвън", заяви тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Няма яснота колко човека са го изкарали. Аз съм за маските. Гледаха ме странно в началото. Голямата епидемия тръгна миналата година от абитуриентските балове, синът ми се залози от абитуриентски бал. В Банско, Разлог и другите надолу всичко казват, че са го изкарали", каза пък шоуменът Влади Априлов.