Свръхчист магнезий, чиято ефективност може да бъде сравнена единствено с тази на храната за космонавти, разработиха във Франция. Специалната му форма – маслен разтвор – осигурява най-високото ниво на усвояване в организма, постигано досега, което го превръща в истинско оръжие за бързо реагиране срещу мускулните крампи и умората. У нас новата формула се предлага под името MagComboK (Магнезий комплекс) и отдавна вече е попаднала в полезрението на специалистите.

Невъзможното е възможно

Оценяван по резултата, постиган с единица вещество, масленият магнезий успя да измести традиционните форми. В лабораторен тест, измерващ нивото на усвояване на магнезиеви йони в кръвта, той е отчел цели 35% по-висока бионаличност от тях, достигайки 90-процентово усвояване. Благодарение на тази висока концентрация на магнезий в кръвообращението всяка капсула MagComboK е своеобразна инжекция със сила и здраве, поставена сякаш директно на проблемното място. Доставяйки оптималната доза магнезий само с една капсула дневно, той е в състояние бързо да ни отърве дори и от най-упоритите мускулни схващания.

Лекарите потвърдиха

Използвайки най-новите технологични достижения, MagComboK е разработен така, че изцяло да покрива високите изисквания на специалистите в областта на неврологията, сърдечно-съдовото здраве и психологията. Още със стъпването си на българския пазар той грабна вниманието на родните медици, показвайки им на практика какво значи резултатът да надминава очакванията. Събрали не един и два положителни отзива от пациенти, те отдавна виждат в него средство, на което могат да се доверят.

Бърза помощ при...

Експертно подбраната комбинация от активни вещества в MagComboK – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagComboK оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той помага на мозъка ни по-лесно да се справя с натоварванията през деня, а вечер да „превключва“ на режим почивка и така да се радваме на дълбок и качествен сън. Комплексът от функционални съставки в MagComboK елиминира чувството на отпадналост и умора и помага за овладяване на нервните изблици и емоционалната нестабилност. Също така повлиява ефективния контрол на нормалното кръвно налягане и работата на сърцето.

Така, със своето прецизно подбрано минерално-витаминно съдържание и бързото си действие, MagComboK подпомага по много начини здравето и допринася за нормалното протичане на жизненоважни процеси в човешкото тяло.

Можете да откриете MagComboK в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за MagComboK може да намерите ТУК >>>

 

Източник: MagComboK