Започнаха скандалите след решението на здравните власти да изискат зелени сертификати за посещаването на почти всички затворени обекти у нас.

Мъж, който работи на Острова, написа мейл до агенция БЛИЦ, в който разкрива огромно безумие на Министерството на здравеопазването.

Граждани питат: Ще ни трябва ли зелен сертификат за "Лидл" и "Кауфланд"? Ето отговора!

Вижте текста без редакторска намеса:

Здравейте, казвам се Делян Боев живея в Лондон и работя като Мениджър в сферата на хотелиерството, пиша Ви за поредната глупост на др. Кацаров относно зелените сертификати.

Проблемът е за всички нас живущите във Великобритания. Днес слушайки др. Кацаров, звъннах до Министерството на здравеопазването, питайки какво правим ние идвайки ваксинирани от Великобритания, признават ли се ваксинационните ни паспорти от Обединеното Кралство.

Започна се: Скочиха мощно срещу зелените сертификати, очаква ни... ВИДЕО

Арогантната служителка ми отговори, цитирам "естествено че не важи, стойте си в Лондон". Питах я та и в България ли трябва да си слагам още две ваксини, отговора и бе "Не знам и не ме занимавайте повече, отделих Ви 3 минути, не мога да си губя времето с Вас".
Просто кошмарна ситуация.

Моля публикувайте казаното от мен за да могат това служебно правителство да започне да мисли за анархията, която създаде с неадекватните си заповеди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!