Съчетанието на тези компоненти е страшно оръжие в борбата с много болести. Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност и даже рак — всички тези ужасни заболявания не могат да устоят пред целебния еликсир.  

Действието на лечебната напитка се проявява в повишаване на имунитета и понижаване на нивото на "лошия холестерол" в организма.  Тази рецепта е пробвана от много пациенти. Само две седмици от началото на използването и даже при болни в напреднал стадий се наблюдава подобрение.  

И това е интересно: Каква е ползата от чая каркаде? - четете на най-полезния здравен сайт Zdrave.to

Освен това целебната напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат проблеми със здравето. Даже абсолютно здрави хора с редовното приемане на еликсира ще се предпазят от инфекции и ще укрепят защитните свойства на организма с

Какви са трите съставки на целебната напитка:
 
1 чаена чаша ябълков оцет;
1 чаена чаша мед; 
10 скилидки чесън. 

Приготовление:  Почистете чесъна. Смесете целите скилидки с оцета и меда и поставете сместа в плътно затворен буркан. Съхранявайте го в хладилника. 

Как се употребява: приемат се по 2 с. лъжици на гладно. Може да се запива с вода или чай, но най-важното е да не се яде нищо още 15 минути след употребата на напитката.
 
Резултатът ще се усети още на петия ден. Изчезват слабостта и главоболието, подобрява се храносмилането и общият тонус на организма. Това лечение е показано за всички, които страдат от анемия, безсъние, астеничен синдром. Изключително полезна е напитката през грипния сезон - пази желязно от инфекции. /БЛИЦ