Стойчо Младенов нападна Георги Илиев на пресконференцията, която даде по повод раздялата с ЦСКА. Специалистът обяви, че заедно с Майкъла са работили по селекцията и зимната подготовка на отбора, а в същото време изпълнителният директор добре е знаел, че ще има треньорска смяна.

"Изключително съм разочарован от поведението му, защото до последния момент с него решавахме за селекцията, подготовката, а през цялото време е знаел, че ме сменят. Той обаче не ми каза нищо. Точно от него не съм го очаквал. Бяхме съотборници дълги години, не сме имали проблеми", заяви Стойчо Младенов.

"Преговарял е с други треньори, знаел е, че ме сменят. Не е коректно от негова страна. Нека кажат в крайна сметка какъв е той в ЦСКА - стоител или спортно-технически директор. Точният му пост не ми е известен", продължи легендата.

"Аз настоявах да дойде Георги Илиев в ЦСКА", добави Младенов.

"Работих добре и с Емил Костадинов, и със Стефан Орманджиев. Нямах такъв спортно-технически директор, докато Майкъла не влезе в клуба. Дори и сега съм готов да направя компромис, но нека проявят уважение към моята личност. Думата на треньора не се зачита, а му искаме отговорност за неуспехите", каза още Екзекутора на Ливърпул.

БЛИЦ TV: Изповедта на Стойчо Младенов