ЦСКА официално обяви името на новия треньор, който заменя Стойчо Младенов. Това стори изпълнителният директор на "армейците" Георги Илиев. Майкъла информира, че Миодраг Йешич се завръща в Борисовата градина, като ще пристигне със свой екип. Илиев подчерта, че решението за връщането на сърбина е на собствениците от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов.

Още на 24 ноември БЛИЦ съобщи, че ЦСКА обмисля да върне Йешич на треньорския пост, като тогава Борисов е провел предварителен разговор с наставника.

„Все още не съм видял договора, но ще има определени клаузи“, заяви Георги Илиев.

„Йешич идва със свой екип, от трима души, а от сегашния треньорски щаб остава само кондиционният треньор Роко Перота. Решението за назначението на Йешич е на собствениците, не се коментира“, добави Майкъла.

На въпрос на БЛИЦ страхува ли се от мениджърски далавери с идването на Йешич, Илиев отговори: "Много си прав. Тежко е положението, но ако от мен зависи и аз участвам в изготвянето на договорите на новите футболисти. Няма да се стигне до такива неща. Естествено, че съм го критикувал, ще продължа да го правя с всеки, който не работи за ЦСКА."

"Естествено, че защитих Стойчо Младенов, той е професионалист. Но собственикът дава парите, и той решава. Уволнението му не е заради липса на спортно-технически качества. Напротив - Стойчо е страхотен специалист и професионалист. Това обаче решение е взето от Иво Иванов. Каза, че има несходство в характерите. Единственото, което е неприятно е начинът, по който го освободиха. Да търсиш някакви причини за уволнение не е професионално", добави Георги Илиев.