Инцидентът на тренировката на Лудогорец започва все повече да се разплита. Проверка на БЛИЦ в бюлетина на Областната дирекция на МВР в Стара Загора показва, че там не е записан и ред за случилото се на разградчани. Както първи разкрихме, шампионите бяха нападнати от група фенове, но се оказа, че такъв инцидент официално не е заведен в полицейските производства. От полицията отричат и да има задържани фенове на Берое, каквито информации се появиха в декларацията на Лудогорец от вчера.

"Водачите на дръзкото нападение вече са установени с помощта на полицията и нормални граждани от Стара Загора", пише в декларацията на клуба от Разград, което всъщност се оказа невярно.

БЛИЦ ви представя съответните бюлетини на полицията от уикенда, в които са записани всички криминални прояви в Стара Загора за тези два дни:
17 ноември - ТУК!
18 ноември
- ТУК!

Припомняме, че утре Дисциплинарната комисия ще заседава от 12:00 часа, а Лудогорец настояват за наказания за Берое и за този инцидент, а не само покрай скандала с младежкия национален отбор и решението на Петър Хубчев да изтегли Иван Горанов само часове преди евроквалификацията с Дания (2:3). Нападението на футболистите на шампионите обаче се случва на друг стадион и без какъвто и да е ангажименти на Берое към тренировката на разградчани.

Проверка на БЛИЦ в Дисциплинарния правилник вчера не откри точка, по която Берое да може да бъде наказан.