Лудогорец разпали поредната война в българския футбол в последните няколко дни. След като клубът не разреши на Георги Терзиев да играе за младежкия национален отбор, а бе използван в мача за купата срещу Берое, положението ескалира. След това гневни на това действие и старозагорци си прибраха Иван Горанов от лагера на младежкия тим. За капак бяха нападнати футболисти и представители на Лудогорец по време на тренировка в събота, ден преди реванша за Купата на България. По информация на БЛИЦ Кирил Домусчиев от няколко дни е в чужбина и въобще не е бил известен за случващото се напоследък.

Крайните решения в негово отсъствие взима изпълнителният директор Ангел Петричев. Според някои именно той е попрекалил в цялата ситуация със създаване на допълнително напрежение, особено около инцидента в Стара Загора. Шефът отправи много закани и превзе някои удобни медии, опитвайки да насади определено мнение, а именно – да бъде жестоко наказан Берое. В същото време БЛИЦ разбра, че в РПУ Стара Загора няма кой знае каква подробна информация за инцидента от тренировката на Лудогорец. При липса на официален бюлетин ще бъде безкрайно любопитно на какво ще се базират жалбите на Лудогорец с искане за наказание на Берое.

Най-любопитното в целия случай е, че Кирил Домусчиев е в доста близки отношения с ръководството на Берое от ТЕЦ-а. Борислав Михайлов опитва да бъде в доблри отношения и с двете страни и...заседанието на Дисциплинарната комисия беше отложено. Търси се най-удобен и безболезнен вариант за излизане от ситуацията.