Любо Пенев ще води ЦСКА от треньорската скамейка в днешното гостуване на Фулъм от Лига Европа, което стартира в 22:05 часа на "Крейвън Котидж"!

Това стана ясно, след като собствениците на "Титан АС" са предоставила финансови гаранции пред властите, за да може наложената преди 2 дни забрана на наставника да напуска страната, да отпадне. Това информира босът на "червените" Димитър Борисов пред "Гонг".

Вчера Любо не отлетя с ЦСКА за Лондон, тъй като бургаския Административен съд му забрани пътувания зад граница заради финансови задължения - необслужван кредит, възлизащ с лихвите на малко повече от 2 милиона лева.

Полетът на Пенев ще кацне на Острова около 4 часа преди началото на двубоя, който започва в 22:05 часа на "Крейвън Котидж". Двубоят ще бъде предаван директно по PRO.BG. 

В ЦСКА бяха готови с вариант за телефонна връзка между Пенев и Ради Здравков по време на мача с Фулъм. Идеята бе по този начин липсата на Любо на скамейката да не бъде усетена, но в крайна сметка той ще заеме мястото си и ще дава наставления на избраниците си в Лондон. /БЛИЦ