Не плачи, Ани! Искам да те поздравя с тази песен като бивша колежка от телевизията. Не бъди толкова уплашена и гузна, колкото звучиш във ФБ! Наскоро група граждани от група за натиск "Граждани срещу корупцията и наглостта в медиите" ми разказаха как през лятото на 2014-а госпожа Ани ми е станала комшийка, и то срещу много голяма сума пари.
Сигурно си е харесала имота в Драгалевци, докато е предавала на живо всяка сутрин от оградата на моя дом по поръчка на един "приятел". Сигурно на мен и ББЦ си посветила повече предавания с гнусотии, отколкото часове сме прекарали заедно в живота. Толкова ли ти липсвах през цялото това време?
 
Скъпа, Ани, не плачи, а се забавлявай. Имаш си добри "продуценти", остави те да носят отговорност. За разлика от мен, ти никога сама не си правила предаванията си. Пък и в живота май сме неразделни. Дадох ти път в БТВ, после бяхме партньори, много бързо успя да забравиш и кой подаде ръка на твоето семейство и назначи твоя съпруг и много добър оператор на работа в ТВ7, когато той напусна БТВ, после обаче ти реши на мой гръб да трупаш точки като морален ментор. Сега пък си ми съсед и имаш по-голям и по-хубав дом от моя. Радвай му се. Не ти завиждам. Дано твоите истински "шефове" ( не Силва Зурлева) ти помогнат и се обадят в НАП в стил "Мишо Бирата и Ало Ваньо" да те проверят на две на три, не както мен - цели две години и още пет назад. Много невинни хора в моето семейство пострадаха заради теб, Ани. Но аз не ти се сърдя. Твоите атаки и твоята неблагодарност ме направиха по-силен и много, много търпелив. 
 
Животът е кючек, скъпа! Поне твоите "началници" го превърнаха в това. Забавлявай се. Пък ние ще знаем, че ти и твоите "колеги" превърнахте тази наша хубава професия също в един безкраен кючек. Продължавайте с чалгата и танците всяка сутрин, докато има спонсори. И без това "журналисти " като теб превърнаха живота на българите в турска сапунка, нека твоите сълзи не го правят кючек. Вече сте символ на корупцията. Връщане назад няма. Дано поне сте чисти пред закона и пред данъчните служби. Нали сега върви страшна битка с контрабандата, платете и вашия Дан в нея като си платите данъците. 
 
Що се отнася до "неудобните" ти въпроси - такива няма. Има само жалък пиар на ненормалните министри и властимащи, на които  се мазните всяка сутрин и заблуждавате обществото. Това е вашето истинско престъпление, по-голямо и по-нагло от взимането на парите "под масата".
 
И да знаеш: Ние също като теб сме Слуги, но Слуги само на собствената си Съвест, Ани...