"Информацията, която тече, е доста разностранна по отношение на версиите, по които се работи, и нещата, които са намерени. Но не бива да се избързва, особено с версиите. Аз съм убеден, че този случай ще бъде разкрит", каза пред БНТ бившият шеф на СДВР Валери Йорданов по повод бруталното убийство на журналистката в Русе Виктория Маринова.

"Водещата версия може да бъде една, вследствие друга да излезе напред. Доста рано е да се каже коя е основната", каза още той.

"Не ми е известно тя да е разследващ журналист. Самият факт, че това е медийна личност няма как да не даде отражение, както в нашите медии, така и в чуждите медии.

В Русе тя е развивала доста активна дейност. По-важен е фактът, че този случай, който потресе нашето общество, освен че е брутален, трябва да се замислим по отношение на някои от предисториите", заяви Йорданов за жертвата Виктория Маринова.

"При много случаи се правят повторни огледи и това, което се изземва в процеса на разследването, се приобщава към делото", завърши той.