От русенската телевизия TVN, където е работила бутално убитата журналистка Виктория Маринова, написаха сърцераздирателни редове за красивата си колежка, чийто труп бе открит в събота в Русе.

„С огромна болка и непреодолима скръб екипът на телевизия ТВН преживява загубата на обичаната ни колежка Виктория Маринова, поради което молим за съпричастност към скръбта на близките и колегите ѝ. Поклон пред паметта ѝ!“, зоват от медията.

Цацаров разказа какво е ясно до момента за жестокия убиец на журналистката Виктория 

„Направи едно добро дело! За Виктория!“, пък гласи техен материал. Е него пише: „Така би искала тя! Така би искала тя! Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така – без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас – тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя – за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!“.


Извънредно! Младен Маринов огласи актуалните версии за убийството на Виктория: Нападател със силно изразен полов нагон или...! 

Още вчера пък от TVN публикуваха на сайта си снимка на Виктория, на която пише „Вики, знаем, че си там някъде! И ще те накараме да се гордееш с нас!“.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!