Резултатите са естествен финал на покушението на българската демокрация, извършено в продължение на 6 месеца. Да не ви звучат силно тия думи, но тия шест месеца сме свидетели на една странна ситуация, в която имаме противоконституционност на Конституцията, колкото и парадоксално да звучи. 

Това заяви главният редактор на вестник "Труд" Петьо Блъсков в ефира на "БГ он Ер", коментирайки резултатите от изборите. 

В нея пише, че ние сме парламентарна република, вместо това ние 6 месеца сме президентска. 6 месец тук контролира правителство, което се скъса да лъже и да измисля измислици, за всякакви беди, които се измислиха, че най-да повлияят. Там където казаха, че ГЕРБ е направил беди, точно там ГЕРБ не е направил. Това е съзнателно подготвена игра, за да стигнем до този резултат. Това е много тръжно, защото от тук нататък... Потресен съм от услужливостта на медиите, с една безкрайна сладникавост се отнасят към тези момчета, които цъфнаха преди 6 месеца и започнаха да ни обясняват как се правят нещата, продължи редакторът на "Труд". 

Вкарахме в парламента човек, срещу който е произнесено обвинение в престъпление на КС. А сега се мазньотат как ще стане премиер, как е бил много харесван от булките, добави той. 

Това ли е градивната политика? Казват, че като влязат нови играчи и всичко ще е чудесно. Кои са тия нови играчи? Какво идват да ни кажат - един политически хермафродизъм, възмути се Блъсков. 

Какво ще стане оттук нататък. Чували ли сте такава нелепица - дясна политика с леви резултати. Ще ме извините, но трябва да си затворя вестника и ще си тръгна, каза още Блъсков. 

България и политическата и действителност страда от партии без политическа физиономия. Това е трагедията на БСП, те трябваше да са изразена лява партия. ГЕРБ също не стигнаха до истинска консервативна партия и хоп на сцената се появяват едни танцьори с разгърдената ризка. С неверни декларации. На него му е все тая, продължи с анализа си Блъсков. 

Те са продуцирани много отдаван от групата около Типинг пойнт, около Икономедия, около обслужващ персонал на соросоидните поделения, които действат в България, категоричен бе журналистът. 

Дали ще има правителство е много съмнително, но за да има, трябва някой да преглътне егото си, а първите са Слави, Иванов и БСП. А какви са тия заклинания. Да четат политически книги. Никога не се казва никога. Какви са тия простотии. Това е резултата, три избора,  катастрофа, неясно правителство, каза още Блъсков. 

За да направят правителство с новите сладури, всеки трябва да си счупи стомната, добави той. 

Това е джендърство в политиката, третия пол в политиката са тия двамцата, бе категоричен Блъсков. 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВОТА 2 В 1 В БЛИЦ!