Правителство... РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО... трябва да има на всяка цена! Знаете, че бях остър критик на лигльовците от ПП, защото се запънаха като магаре на мост и отказаха да подкрепят Мария Габриел. Тя пък направи огромната грешка да атакува Гешев. След това пък Бойко напълно клекна на втората политическа сила. Това пише журналистът Константин Мишев в личния си Facebook профил. 

"Стоя зад думите си! Паноптикум от грешни ходове (може ли паноптикум да е сбор?). Но правителство трябва да има! Този път компромис трябва да направят от ПП и ДБ. Няма как да има приемливо правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и министри да са Василев и Лорер.

Опомнете се!

Не виждате ли какво става в момента. Ако има смислен човек в ГЕРБ... ами това е Делян Добрев. Ако има смислена съветничка в последното редовно правителство - това е Весела Чернева.

И атаката е срещу тях. Ами Весела Чернева беше едва ли не единствената представителка (макар и не министърка) в онова правителство, която вършеше нормални неща. И сега срещу нея - БАМ... ДАНС.

Живял съм го вече това. Все едно е 1992 година. Нали се казваше déjà vu... че моят френски не е добър.

ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ИМА. ВЕЧЕ ДОРИ НА ВСЯКА ЦЕНА.

Иначе наистина Радев ще ни завлече в Евразия", допълва той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук