Писателят Христо Стоянов разби новия политик Слави Трифонов със свой коментар. Повод за думите му е начинът на изразяване на шоумена. Ето какво написа Стоянов в личния си фейсбук профил.

"Чудя се само, ако влезе в парламента Слави Трифонов дали специално ще му инсталират Аутокю, или ще му диктуват в слушалката, като вземе думата.", пише той.

 
 


Писателят Христо Стоянов 

Постът му породи вълна от коментари сред потребителите на мрежата. В някои от тях се включва и самият автор:

Ivan Ivanov Има една дисциплина - водене на дебат. В САЩ децата я учат в училище. Това се учи с години защото, когато водиш монолог, винаги изглеждаш убедителен, но когато срещу теб застане някой също толкова уверен, но в обратната теза, нещата изглеждат по различен начин. Та, мисълта ми е, че лесно човек може да се подведе и да си помисли, че става за високата трибуна, когато 20 години се е упражнявал само в монолози. Проблемите започват, когато заблудата се сблъска с реалността. Само фактът, че човек допуска да попадне в подобна заблуда, обаче, ни казва колко всъщност му е капацитета.

Иван Марков Ivan Ivanov,при последното гостуване при него,Борисов го нокаутира към края,Слави тръгна остро,но към края почна да се гърчи,като червей.

Кина Христова Чалга поколението ще е доволно да има представител- дано разумът надделее!

Gergana Hristova Dimitrova Никак не го искаме- нито със слушалки,нито без!

Atanas Atanasov Техниката толкова е напреднала, че няма да се вижда бръмбарът в ухото му.

Христо Стоянов Те бръмбарите в главата му личат и сега, ти за ухото...", гласят част от тях.