Невъзможно е политическият проект на Слави Трифонов да успее да се развие до местните избори. Това каза политологът Борис Попиванов.

Той уточни, че създаването на партия с местни структури изисква много време и пари, което до началото на октомври не би могло да се случи.

Извънредно в БЛИЦ! Скандален адвокат начело на щаба на Манолова, тя се скара със Слави!

„Доста дълго време проектът на Слави Трифонов ще присъства виртуално и като медийна и телевизионна платформа, която ще раздава мнения, оценки, критики, съгласия и несъгласия за останалите участници в политическия живот.

Той ще се държи като съдник на останалите, за да може да трупа дивиденти за себе си“, обясни още Попиванов, цитиран от Фокус.

Според него Слави Трифонов не се интересува от местните, а от парламентарните избори, възможно и от президентските.

„Интересно е защо сега се обявява, когато на България предстоят едни важни избори? Ако обаче той беше пропуснал тези избори да обяви своята партия, то би му било много по-трудно след това да даде обяснение.

Сега се опитва да реши двойната задача – да не участва в местния вот, за да не претърпи загуби, но да създаде илюзията, че е деен наблюдател в изборния процес и така да застане от позицията на висша инстанция“, каза още политологът.

Гениален плешивец става шеф в партията на Слави Трифонов

Попиванов добави, че през следващите два месеца ще се чуят многобройни коментари от страна на екипа на Слави Трифонов за това какви са дефектите на различните партии и кандидати.

„След като мине местният вот ще може да се заяви много по-открито като политическа формация с утвърдени позиции в публичното пространство“, допълни още политологът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!