Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в столичен офис от секс маниак, реши да изкаже острото си мнение за таксиджията, който отказа да вземе едногодишната Никол от баща й Викторио Александров. 


                                 Валентина Каменарска

Както БЛИЦ вече писа 26-годишният мъж първо уби майката на детето му – Дарина Министерска, а след като шофьорът на такси, който отвлече, не взе детето, Викторио го уби с изстрел в окото.

В социалните мрежи вече се надига бунт срещу таксиджията, който бе заставен с пистолет, опрян в главата, от 26-годишния двоен убиец от столичния квартал „Надежда“.


Таксиметровият шофьор, който отказал да вземе едногодишната Никол

Ето обаче какво написа и адвокатката Валентина (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Искам да Ви чуя защитните клети гласчета! 
Паника? Това прилича ли Ви на паническа реакция? 
Страх? От какво? Че ще му отнемат от ценното време на жалко съществувание в районното? 
А че след като е оставил бащата и детето не е потърсил полицията? Че се е прибрал ? Че часове след това дава интервюта, в които с наличният си капацитет е решил, че ще бъдат неговите 5 минутки слава, в животеца му?
Много груба ли съм, много бездушна, липсва ми емпатия към горкия човек ? 
Не. Просто това е лицето на убийственото безразличие и аз няма да стоя кимайки разбиращо срещу него. Напротив, плюя в това лице, с цялото презрение, болка и гняв, на които съм способна:
"Той искаше да ми остави детето тука, ама аз му казах, че дете на една годинка какво да му прайм сега, ни мога да го гледам, ни мога да го кърмим.”
“Викам, извинявай, ама чуждо дете не мога да гледам. Той вика остави го в някое районно. Аз му викам, а бе как ще го оставям с някое райнно, не, не мога. Каквото друго искаш, ама чуждо дете не мога да гледам”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!