Обвиненият в 18 тежки престъпления хазартен бос Васил Божков явно изпитва голяма носталгия по единственото синьо лято, което изкара в България.

Преди няколко години бизнесменът реши да се наслади на родните вълни в чест на рождения ден на сексапилната ЛиЛана, която повози на яхтата си „Малтийски сокол”. Запознати твърдят, че на плавателния съд, който се наема срещу 610 000 долара на седмица, е купонясвала и яка тайфа с рускини и плеймейтки.

Разкошната яхта спокойно може да се превърне и в арена на учредителното събрание на партията на Али Баба.Тъй като в момента е възпрепятстван да използва арестувания си самолет, до „Малтийски сокол” ще трябва да преплува от Белград банкерът беглец Цветан Василев.

Основният кандидат за зам.-председател на партията на неговия брат ще трябва да покаже качествата на олимпийския шампион Майкъл Фелпс, за да се добере до заветната си цел за влизане в политиката. Със сигурност освен с някоя жрица, мустакатият аферист може да се сдобие и със златен медал за преплуването на Дунава.

На „Малтийския сокол” със сигурност ще бъде поканен и персонал в лицето на Любица Кулезич, Сашо Диков и новата звезда на кабеларката ТВ1 Пенка, пардон, Генка Шекерова.

Шумната, но куха откъм съдържание, компания ще върне макар и за кратко спомените за единственото българско лято на Божков, като се има предвид страстта му по Сардиния, Куршевел и Монте Карло.