„Предпочитам легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди”, заяви френският президент Еманюел Макрон в интервю за крайнодясното списание “Вальор актюел”.

Макрон подчертава, че ще хвърли цялата си енергия срещу създаването на паралелни общества и срещу нелегалната миграция.

Думите на Макрон обиколиха света: Предпочитам мигранти от Африка пред български банди

Точно след Хелоуин Макрон свали маската на „евроатлантическите ценности“ и светещата тиква на лицемерната либерална Европа лъсна в целия си блясък.

„Тук всички сме парле ву франсе“. Само, че във Франция не искат бледолики православни, а братята от другия цвят. Да не го споменаваме, че ще излезе расизъм и пак-оле-мале, коментира 24rodopi.com.

Президентът Радев гласува и разкри защо Макрон е лепнал грозен етикет на българите СНИМКИ

Ето това винаги и смятал Западът за нас. Лицемерното му отношение в своя неприкрит вид.

Ние сме някаква банда, която „тормози“ западния морал с традиционалистиката си. Знаем какво следва -„Жу сюи“ нещо си след поредния атентат.

Разбира се, никога извършен от хора от Източна Европа. А от „новопокръстените“ африкански либерали.

Бойко Борисов с извънредна новина след скандалното изказване на Макрон

Европейският съюз никога не е бил съюз за нас. Използвани сме за обслужващ персонал на колониалните им братя. За тях ние сме „банда“. И те предпочитат другите. Тези, които се взривяват и лежат на социалната им политика.

Меркел я започна, Макрон ще я довърши. За Европа говорим. Британците отдавна са го усетили. Плодовете на колониалната им политика ще ги задуши. Изходът им ще бъде на Изток. Но да не забравят, че там са бандите…