Кукловодите на адвокатката на мафията Татяна Дончева явно са изпаднали в ступор от новите конституционни промени, които предлагат от ДПС. Няма как по друг начин да си обясним зловонните внушения на отлежалата госпожица, която в последните дни гастролира в телевизионните студиа, за да ръси глупости и да прави внушения към политици, които имат рейтинг в пъти по-висок от нейния.

Провалилата се в политиката "адвокатка" избълва, че намерението на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и депутата Делян Пеевски да подкрепят предложението на ПП-ДБ за отпадане на фигурата на главен прокурор, е опит на втория от тях да овладее държавното обвинение.

Дори студент по право от първи курс не само би се изсмял на бръщолевенето на Дончева, но и директно би ѝ писал двойка. Съвсем явен става страхът на сенчестите фигури, които говорят през устата на Дончева от задаващите се реформи в съдебната власт.

И докато това логическо обосновано твърдение е ясно на широката публика, то зрителите не могат да проумеят с какво са наказани не само да гледат, но и да слушат глупостите на Дончева, която избирателите от години изпращат на политическото сметище. Там, където са и нейните другари - Хаджигенов и Бабикян.

Мимолетната изява на злощастното трио в Народното събрание трая около 2 месеца. Изявите им през този кратък период отвратиха мнозина млади хора от политиката, което личи от рекордно ниската избирателна активност.

Затова е крайно време, когато подготвят предаванията си телевизионните водещи да се вгледат внимателно в рейтингите и доверието, което имат техните потенциални събеседници, преди да бъркат в архивите и да изтупват от прахта жалки персони като Дончева. В противен случай те рискуват не само да се орезилят, но и да отблъснат аудиторията им.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук