Тази е най-добрата - твърди мъжът на Жени Калканджиева - Тачо
Новата "Мис България" си ляга с дъртичък на вид руски бизнесмен, стана ясно в нощта на коронацията. Всички в "Син сити" видяха благодетеля на хубавицата. Час след полунощ на автър-партито той танцува с най-известната в момента перничанка. Стана ясно, че е търговец, представител на марка спортни дрехи. Запознали се в Москва, където нашенката била на специализация. Антония твърди, че е завършила Международни икономически отношения, а в момента следвала второ висше в УНСС.
"Мис България 2009" Антония Петрова се съгласи да влезе във вторник във ВИП- брадър без много дунанма, но яко се опъна на Лора Крумова. Красавицата едва склони да гостува на сутрешното шоу по НТв "Здравей България" заради Милен Цветков. В своето предаване "Часът на Милен Цветков" той задава доста подигравателни въпроси, за да провери интелигентността на красавицата. На острото й: "Подобни въпроси ме обиждат и няма да отговарям" той отвърна: "Тогава довиждане, напуснете студиото".
След като Антония бе коронясана за "Мис България 2009" шефката на "Визаж" Евгения Калканджиева я защити от нападките, че печели нечестно с коригирана гръд: "Принципно няма изискване от световните централи победителката да е без козметични корекции. Важно е момичето да не е съдено, да няма публикувани голи снимки и да не е омъжвано." Дори мъжът на Жени - Тачо Манов, подкрепи SMS- избора на аудиторията: "Бе тази е най-добрата, разбирач ви го казва."