ВНИМАНИЕ!
Склонна съм да мисля, че повечето врачки и баячки правят това не от желание да творят зло, а просто от незнание, смята феноменът

Коя е тя
Евелина Лютова е една от най-популярните наши екстрасенски. Тя владее до съвършенство чистенето на магии, лечението от негативни въздействия, разполага с уникален апарат, който може точно да установи същността на направената магия. Отговаря на читателски въпроси по пощата. За целта трябва да изпратите кратко изложение на това, което ви интересува, самоадресиран плик с марка, снимка на споменатите лици и квитанция за пощенски запис от десет лева на адрес: Варна 9002, ул. ^Марин Дринов^ 3, за Евелина Георгиева Лютова.

Маг ЕВЕЛИНА: Още в началото ще уточня, че самата аз започнах да се занимавам с тези неща, защото не им вярвах. И сега не вярвам в магията така, както я обясняват повечето врачки, баячки и “развалячи” на магии, но затова пък успях да си ги обясня и да докажа наличието на подобни негативни въздействия по чисто физически път. В началото на кариерата си като маг обиколих доста известни врачки и ходжи по цялата страна (разбира се, представяйки се за пациент) и неизменно всички установяваха, че “имам направена магия”, въпреки че нямаше нищо такова, аз самата се чувствах прекрасно и бях в отлично здраве. Именно по време на тези обиколки, наблюдавайки действията на “развалячите”, установих, че те всъщност не развалят магиите, а върху старите правят нови. След процедурата пострадалият за известен период от време, който може да бъде доста дълъг, се чувства по-добре, но след това неминуемо се връщат старите симптоми или се появяват нови, още по-силно изразени.
- А как действително се разваля магия?
Маг ЕВЕЛИНА: За да се развали една магия по традиционните методи, трябва първо да се открият всички изобретени носители на негативна информация (т. нар. по народному “муски”), към които магьосникът е вързал енергийно организма на жертвата. А тези муски понякога са много, могат да се намират на най-различни, понякога доста отдалечени от пострадалия места, и откриването им, за да бъдат неутрализирани, е изключително трудно и би отнело много време. При това няма никаква гаранция, че ако ти днес си открил всички носители и си ги неутрализирал, утре “доброжелателят” няма да спретне на жертвата си нова. И така до безкрай. Затова реших да разработя принципно нова система на въздействие, която работи по конкретно различен начин. Чрез продължителни експерименти успях да създам стимулатори неутрализатори, които не развалят магията, а направо неутрализират всички последствия от нея за около две седмици и от там нататък осигуряват на организма една постоянна екранна защита. Тогава, каквото и да се опитват после да му направят, негативното влияние просто не може да достигне до човека.
- Чувала съм случаи на пострадали, които са обиколили поне десетина врачки и магьосници из цялата страна, оставяйки значителни суми навсякъде, при това без ефект. У тези хора естествено се формира убеждението, че всички, които се занимават с подобни дейности, са шарлатани...
Маг ЕВЕЛИНА: Склонна съм да мисля, че повечето врачки и баячки правят това не от желание да творят зло, а просто от незнание. Въпреки че, за съжаление, изобилстват примери и за умишлена измама. При мен дойде пациент, от който бяха измъкнали 850 лв. При това, след като извърших измервания, се оказа, че никога не му е правена и няма магия, а проблемите му са от друго естество. Това е един от най-фрапантните случаи. Иначе, по достоверни сведения от потърпевши, едно “разваляне на магия” излиза на наивника от 5 до 300 лв.
- Кога един обикновен пръстен може да стане магически?
- Маг ЕВЕЛИНА: Когато човек сам си измисли модела, а още по-добре, ако си го направи сам. Някои от моите пръстени аз съм сънувала и после поръчвала. Пръстен, носен от лекар, и пръстен, носен от адвокат, например трябва да са различни. Според енергетичните същности на личността и на дадената професия. Най-важният принцип е: човек да харесва това, което носи, и да е убеден, че то му помага!

Интервю на Мария СТОЯНОВА