Хипербогатият бизнесмен, популярен в медийното пространство като Румен Вълка, се сдоби с четвърта щерка от манекенката Ася Христова.
Брюнетката Ася е един от най-търсените модели на агенция "Визаж" и е любимка на Роберто Кавали, който често се появява под ръка с нея на ревюта. Бебето си Румен и Ася кръстили Тея. Младите родители били на седмото небе, но не се били вясвали в къщата на ул. "Оборище", която Вълка купи преди месеци за пет милиона евро. По предварителна информация тази къща била подарък за бъдещата майка Ася, но по суеверни причини забременителят на манекенката щял да й я подари едва след успешното раждане.


Все още познавачи на светския живот изчисляват колко дъщери има Румен Гайтански-Вълка. Най-популярната негова изгора досега е бившата "Мис България" Ивайла България, която Вълка си "напазарувал" от Илия Павлов. През 2002 г. бившият шеф на столичния боклук се загаджи с мургавата като южноамериканка Ивайла, която заради него напуснала предишния си покровител - мултибоса Павлов. На следващата година Бакалова роди малката Рая, която вече е на пет годинки. Отначало Румен и Ивайла живееха заедно, а Ивайлината майка бе настанена в съседен апартамент, за да може да помага на младите родители. По думите на приятелки на Бакалова, варненката била прекалено комерсиална и именно с това

отблъснала с претенциите си бащата на дъщеря си.

Не след дълго Вълка се изнесъл от "семейното" жилище.
Доскоро Ивайла Бакалова хранеше надежди, че може да се събере с бащата на малката Рая. Говори се, че Вълка й бил подарил мезонета в "Лозенец", в който са живели, но според осведомени жилището било писано на името на Рая. Издръжката за Рая била 5000 лева месечно. Сега обаче цялото внимание на бизнесмена било концентрирано върху новата му тръпка Ася и новородената им дъщеря Тея.
Запознати разказват, че Тея е четвърта дъщеря за Румен Вълка. Още по соцвреме, докато работел като шофьор на мастит МВР-шеф

Гайтански се сдобил с дъщеря от анонимна българка.

В началото на демократичните промени Вълка се озовал в Германия, където уж се бил оженил за богатата вдовица на немския "топбоклукчия" Волф. От нея българинът наследил камионите на концесионерската фирма "Волф", която дълго време извозваше софийския боклук. По непотвърдени данни Вълка бил още женен за мистериозната дърта германска богаташка и имал от нея

законна дъщеря и наследница на милионите му.

Поради тази причина 51-годишният Гайтански нямал никакво намерение да се жени нито за Бакалова, нито пък за Ася Христова. Забременявайки двете манекенки, Румен искал да се сдобие със син, какъвто немската му съпруга нямала възможност да му роди по биологични причини.
Ивайла Бакалова и Ася Христова са пример за новата бизнес-стратегия сред родните топмодели. Вместо да си плащат осигуровки в НОИ, предприемчивите манекенки се подсигуриха до живот, раждайки бебета на богати татковци. Младите майки се прехранват до голяма степен от тлъстите месечни издръжки на отрочетата си. Сред пионерките в модната осигурителна стратегия бе "Мис България 1999" Виолета Здравкова. Тя забременя от бизнесмена Трайчо Манекена, който след ДНК-тест по желание на законната му съпруга призна за свое дете малката Данайа, станала национално известна след влизането си в къщата на "ВИП-брадър". Топмоделът Ирен Онтева пък роди син на топплейбоя Христо Сираков, популярен като Ицо Стоте манекенки. Сираков отказа да се превърне в касичка и осигурителна банка за Ирен и в момента двамата водят съдебна война за родителските права върху малкия Кристиян. Говори се, че в момента Онтева е бременна от новото си гадже - богатия италианец Давид Бучолини.